Examine This Report on آنفولانزا صمد ممد

از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.

در  بررسی‌های  انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیک‌ها و علت ۶.۵ درصد بستری‌های کودکان با عفونت‌های تنفسی بوده است.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

دردهای عضلانی: درد عضلانی معمولا در پشت گردن، پشت، بازوها و پاها احساس می­‌شود. این درد می‌تواند شدید باشد و شما را از انجام کارهای روزمره بازدارد.

برخلاف بیماری کرونا، آنفلوآنزا به ندرت روی حس بویایی یا چشایی تاثیر می‌گذارد.

در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.

از آن­جا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش می­‌باید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان می‌­باشد.

بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند دیابت، بیماری‌های ایمنی یا قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی

بیشترین آمار ابتلا به این نوع آنفولانزا مربوط به کشور ویتنام، مصر و اندونزی می­‌باشد.

داروهای مسکن و تب بر اغلب در درمان آنفولانزا استفاده می‌شود. هرگز نباید از آسپرین در درمان استفاده کرد. شما باید مایعات زیادی بنوشید و استراحت در بستر داشته باشید.

بزرگ‌ترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.

و سرفه می‌­شود و به راحتی از طریق ارتباط با فرد مبتلا و تماس با سطوح آلوده به بدن افراد منتقل و آن­ها را آلوده می‌­کند.

در افراد سالم، آنفولانزا به ندرت عامل ایجاد عوارض است، اما در آسیب پذیرترین افراد، می‌تواند راه را برای سایر بیماری‌ها هموار کند. ارگانیسمی که از قبل ضعیف شده است، در واقع بیشتر در معرض خطر عوارض و عفونت‌های همزمان توسط سایر ویروس‌ها یا باکتری‌ها قرار دارد. ویروس‌های آنفولانزا، در واقع، سلول‌های مخاط تنفسی را خرید اینترنتی واکسن آنفولانزا از بین می‌برند و به نفوذ باکتری‌ها کمک می‌کنند.

یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *